Vraag uw eigen event aan

Welkom bij Koren in de Kerk - Uw concert plaatsen op deze site

Welkom bij Koren in de Kerk!

Met Koren in de Kerk ondersteunen wij muzikale activiteiten voor jong en oud. Kerken, koren of musici die zelf een concert of samenzangavond organiseren om geld in te zamelen voor Kerk in Actie kunnen via deze pagina ondersteuning aanvragen van Koren in de Kerk. Deze bestaat uit bijvoorbeeld:

· Het (helpen met het) promoten van uw concert/zangavond

· Het organiseren van de kaartverkoop

· Het aanleveren van een spreker

· Het leveren van een financiële bijdrage m.b.t. het organiseren van het concert

· Het in contact brengen van de organiserende partij met musici

Hieraan zijn voor de organiserende partij (kerk, musici of koor) geen kosten verbonden. Uiteraard wel een aantal voorwaarden, want we werken mee aan deze projecten om fondsen te werven voor het goede doel. Meer informatie over deze projecten vindt u op de website van Kerk in Actie, Jop en Missionair Werk.

Onderstaand kunt u de samenwerkingsmogelijkheden bekijken en vindt u een aanvraagformulier. Wilt u liever eerst even contact, dat kan natuurlijk ook! Mailt u dan naar info@korenindekerk.nl voor het plannen van een bel-afspraak.

Download “samenwerkingsmogelijkheden Koren in de Kerk

Algemeen telefoonnummer: 030 - 880 1456