Pieter Heykoop gratis in uw kerk?

Psalmen in de nacht

De teksten van de psalmen maken regelmatig op velen diepe indruk. Als ze goed begeleid worden op het orgel is het ook een lust om samen uit te zingen.

Wij mogen u de mogelijkheid bieden om in uw gemeente een avond samen te zingen onder begeleiding van Pieter Heykoop.

Hoe ziet de invulling van de avond eruit?

Pieter Heykoop heeft zijn meest geliefde psalmen uitgezocht. Tijdens deze avond zingt u onder de prachtige, gevoelige begeleiding van Pieter deze psalmen op hele noten.

Daarnaast zal Pieter ook een aantal orgelstukken spelen.

Hoe werkt het

Als u een dergelijke avond in uw gemeente wilt organiseren met een collecte voor Kerk in Actie, dan zijn de kosten van het concert voor onze rekening.

Uiteraard kunt u zelf deze avonden aanvullen met bijvoorbeeld een meditatie. In overleg met Pieter Heykoop bepaald u de concrete invulling van deze avond.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een email naar info@korenindekerk.nl waarbij u aangeeft welke datum u Pieter het liefste bij u ziet spelen.

Er zijn slechts een beperkt aantal data beschikbaar. En dan helaas alleen in DV 2019. Pieter Heykoop heeft voor 2018 alle weekenden al concerten. Wees er voor DV 2019 dus snel bij. Wij hanteren het principe; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Reserveren moet voor 30 juni 2018.