Martin Mans gratis in uw kerk?

Samenzang van psalmen en gezangen onder begeleiding van organist Martin Mans!

Misschien heeft u het altijd al een keer gewild. In uw eigen gemeente samen de meest indrukwekkende psalmen en gezangen zingen onder de bezielende begeleiding van organist Martin Mans.

Hoe ziet de invulling van de avond eruit?

Tijdens de avond zal Martin improviseren op het orgel. Wat hij gaat spelen mag u echter op de avond zelf bepalen. Hij speelt namelijk op verzoek. Naast een aantal indrukwekkende orgelsolo’s kunt u deze avond echter vooral ook samen zingen uit volle borst!

Wilt u dat Martin Mans (gratis) bij u in de gemeente komt spelen? Neem dan contact met ons op! Er zijn slechts enkele data beschikbaar.

Hoe werkt het

Het werkt heel eenvoudig. Uw gemeente organiseert een zangavond en stelt de kerk, het orgel en indien aanwezig, de piano ter beschikking. Wij betalen de kosten voor Martin Mans. Tijdens de avond is er een collecte voor Kerk in Actie en zal een medewerker een korte toelichting geven bij een actueel hulpproject waar de collecte voor is.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een email naar info@korenindekerk.nl waarbij u aangeeft welke datum u Martin het liefste bij u ziet spelen.

Er zijn een beperkt aantal data beschikbaar. Wij hanteren het principe; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Reserveren moet voor 30 juni 2018.