Zomertour H&H in Oosterhesselen

Hervormde kerk Oosterhesselen

H&H actiefoto

In de maand augustus kunt u naast hopelijk van mooi weer ook genieten van mooie muziek. H & H organiseren een zomertour waarbij zij u gaan verrassen met prachtige instrumentale muziek. U kunt dan luisteren naar Piano, orgel, synthesizer, Melodica en accordeon. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van nummers als: Nella fantasia, Time to say goodbye, it’s a dream, I believe en veel meer.

Er is ook een pauze waarbij u een drankje en een hapje kunt gebruiken. De kosten hiervan zijn al inbegrepen in de ticketprijs.

De avonden beginnen om 20:00 uur en de kerk is open om 19:30.

Prijs:

Volwassenen: online via korenindekerk.nl : € 10,00 (aan de deur: € 12.50)

Kinderen tot 12 jaar: online via korenindekerk.nl: € 5,00 (aan de deur € 7,50)

Data:

9 Augustus Gereformeerde kerk Putten

10 Augustus Hervormde kerk Oosterhesselen

23 Augustus Driestwegkerk Nunspeet

30 Augustus Hervormde kerk Yerseke

Hervormde kerk Oosterhesselen
Kinderen tot 12 jaar

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.