Zingen zolang je leeft

Grote Kerk Vriezenveen

judah 11

ZINGEN ZOLANG JE LEEFT!

Op DV zaterdagavond 29 juni hoopt Jongerenkoor Judah een prachtig concert te geven in Vriezenveen

Tijdens deze avond zijn muziekstukken uitgezocht rondom het thema: “Zingen zolang je leeft!”. Het thema komt voor in de tekst van de jubelcantate die ze deze avond zullen zingen.

"Deze cantate is verdeeld in 5 verschillende delen, met verrassende muzikale variaties. Dat duurt zo'n 16 minuten, maar die vliegen voorbij."

Hoewel deze cantate het middelpunt van de avond zal zijn zingt het koor natuurlijk ook meerdere andere met zorg uitgekozen nummers. Door begeleiding op piano, orgel, fluit en viool krijgen de koorleden een prachtige sfeervolle begeleiding.

Jacco van Delden zal namens Kerk in Actie een apelwoord houden, passend bij het thema.

• Jongerenkoor Judah uit Rijssen

• Hugo van der Meij – piano

• Marcel van de Ketterij – orgel

• Johanneke Wilbrink – dwarsfluit

• Willemien Veldman – viol

Grote Kerk Vriezenveen
Volwassen

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.