Zing voor de Koning

Nieuwe Kerk Katwijk

Poster Oranjeconcert-1

Zing voor de Koning

Op DV vrijdagavond 26 April kunt u genieten van een bijzonder Oranjeconcert. Deze avond zal het hervormd gereformeerde Katwijkse mannenkoor een gevarieerd palet aan muziek aanbieden. Onder begeleiding van Brassensemble “Amazing Brass” en hugo van der Meij en Hendrik van Veen zullen deze avond afwisselend vaderlandse liederen vanwege koningsdag gezongen worden, maar klinken ook Psalmen en geestelijke liederen ter ere van de Koning der koningen. Zo zullen deze avond liederen klinken als “Komt nu met zang”, “Gelukkig is het land”, “Waar de blanke top der duinen” maar ook bijvoorbeeld de psalmen 21 en 72. Al met al een zeer gevarieerde mooie avond om niet te missen!

Uiteraard is er ruime gelegenheid voor samenzang. Ds. L.A. den Butter zal de avond openen en sluiten en wethouder Dhr. J. Knape zal iets over de Koning zeggen.

Het concert begint officieel om 20:00 maar de deur is al open om 19:15 want vanaf 19:45 zingen publiek en koorleden samen alvast een aantal vaderlandse liederen.

Als u online reserveert krijgt u korting.

Volwassenen € 8,00 (aan de deur € 10,00)

Kinderen tot 12 jaar: € 3,00 (aan de deur € 5,00)

Gezinskaart (2 volw. en 2 kinderen): € 17,50 (incl. online korting)

Nieuwe Kerk Katwijk
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Gezinskaart (2 volw. en 2 kinderen)

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.