Urker zangers in Andijk

Andijk

Mannenkoor Urker Zangers 2018 (1)

Dit Urker mannenkoor werd opgericht met als doelstelling een gevarieerd repertoire hooggestemd te zingen; van geestelijke koralen tot zeemansliedjes, van negrospirituals tot klassieke koorwerken, van psalmen tot opera. Onder leiding van dirigent Jacob Schenk wordt wekelijks met veel enthousiasme en gedrevenheid aan deze muzikale doelstelling gewerkt!

19 september treden zij op in Andijk

Kaarten via www.korenindekerk.nl kosten €10,00. Aan de deur €12,50

Andijk

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.