Schitterend jubileumconcert Joriskerk Amersfoort met koren van Martin Mans en Ria van den Noort

Joriskerk Amersfoort

YLC Hadassa

Jubileum concert Ria van den Noort Joriskerk Amersfoort

Onder leiding van Ria van den Noort in samenwerking met de heer van der Pol wordt ook dit jaar weer een indrukwekkend najaarsconcert gegeven in de prachtige Joriskerk te Amersfoort.

Dit jaar is het een extra bijzonder concert want Ria viert dan dat ze 35 jaar dirigente is.

Net als elk jaar werken vele bekende christelijke musici mee aan dit concert. Dit jaar verlenen de volgende musici hun medewerking:

· Samengesteld jong gemengd koor o.l.v. Ria van den Noort

· YLC Hadassah o.l.v. Ria van den Noort

· Chr mannenkoor Noord-West Veluwe o.l.v. Martin Mans

· Orgel: Martin Zonnenberg

· Fluit: Marjolein de Wit

· Trompet: Jantine Kalkman

· Vleugel: Mark Brandwijk

· Slagwerk: Jaap Klootwijk

· Tenor: Barend Wiltjer

· Apelwoord: Jacco van Delden

Wanneer: DV 15 november

Waar: Joriskerk Amersfoort

Aanvang: 20:00 uur (kerk open om 19:30)

Kosten: € 8,50 (aan de deur € 10,00) / kinderen tot 12 jaar gratis.

Joriskerk Amersfoort
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.