GVK De Levensbron Rouveen

GKV De Levensbron Rouveen

hoofdfoto op website

In 2019 hopen Wim en Wilbert Magré voor de zesde keer een zomertour te organiseren. Vader en zoon Magré hebben dit keer het bekende trompettistenduo Arjan en Edith Post uitgenodigd voor de tien zomerconcerten door het land.

De onderstaande concerten worden verzorgd in augustus 2019 door Wilbert Magré op een prachtige vleugel, Wim Magré op het orgel en het trompettistenduo Arjan en Edith Post. De musici hebben een prachtig zomers programma samengesteld voor jong tot oud. Ook ontbreken uiteraard gevoelige melodieën in het programma niet. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig samen op de vleugel. De pianist geeft tevens een eigen improvisatie op de vleugel van bekende melodieën. Tevens hopen de vier musici tijdens de concerten hun nieuwe CD te presenteren.

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen € 12,50 en kinderen tot en met 12 jaar € 5,-. Ook zijn kaarten vooraf via deze website te reserveren met korting. Volwassenen betalen dan € 10,- en kinderen tot en met 12 jaar slechts € 2,50. De kosten van uw kaarten worden pas NA het concert geïncasseerd. Tijdens de avond is er ook een collecte voor het werk van Kerk in Actie.

GKV De Levensbron Rouveen
Volwassenen
Kinderen t/m 12 jaar

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.