Gereformeerde Kerk Doornspijk

mannen ensemble wim magre

In februari/maart kunt u genieten van drie prachtige concerten in Doornspijk, Nijverdal en Renswoude. Vocalgroup Undique o.l.v. Wilbert Magré zingt ondere andere het prachtige lied ‘Ik bid voor jou’ waarmee ze pas nog waren te zien bij EO Nederland zingt. Bij de drie concerten is ook het Veluws Mannenensemble o.l.v. Wim Magré te beluisteren. De koren zijn zowel apart van elkaar als gezamenlijk te beluisteren tijdens de concerten. Vader en zoon Magré begeleiden de koren op orgel en piano. Tijdens de avonden wordt er een collecte gehouden voor het werk van Kerk in Actie.

Data en locaties:

Vrijdag 15 februari 2019 – Gereformeerde Kerk (Zuiderzeestraatweg West 84) te Doornspijk

Zaterdag 16 februari 2019 – Koepelkerk (Kerkstraat 3) te Renswoude

Zaterdag 2 maart 2019 - Vrije Evangelische Kerk (Grotestraat 68) te Nijverdal

De kerk gaat om 19.30 uur open en om 20.00 uur beginnen de concerten.

Toegang: volwassenen € 6,- via korenindekerk.nl (zonder reservering aan de kerk € 10,-) en kinderen t/m 12 jaar € 2,50 via korenindekerk.nl (zonder reservering aan de kerk € 5,-)

Gereformeerde Kerk Doornspijk
Volwassenen
Kinderen t/m 12 jaar

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.