Benefietconcert voor Kerk in Actie

Höftekerk in Hardenberg

Jongerenkoor Judah

Benefietconcert voor schoolproject Rwanda

Op DV zaterdag 6 april organiseert de PKN gemeente in Hardenberg een Passie & Paasconcert voor één van de projecten van Kerk in Actie. Deze avond zingt Jongerenkoor Judah uit Rijssen een passie en paas repertoire, begeleid door diverse musici. Ds. J. van Rumpt uit Barneveld zal de avond openen en sluiten en Ds. Jean de Dieu uit Rwanda zal vanuit de praktijk iets vertellen over het project.

Mwana Ukundwa is een organisatie die zich inzet voor de vele weeskinderen in Rwanda. Mwana Ukundwa zoekt opvangfamilies voor deze kinderen, en regelt onderdak en scholing voor kindgezinnen. De heer Jean de Dieu is verantwoordelijk is voor het onderwijsprogramma. Hij onderhoudt contacten met vijf scholen in Kigali. Deze scholen krijgen financiële steun om extra klaslokalen en toiletgebouwen te bouwen of om lokalen te renoveren. Hij bespreekt met de scholen of er problemen zijn met leerlingen door armoede of ziekte en overlegt met de scholen hoe Mwana Ukundwa kan helpen. Veel kinderen die de basisschool hebben afgerond, kunnen een beroepsopleiding volgen in zowel Butare als Kigali. Deze leerlingen, tussen de 12 en 20 jaar oud, leren er naaien, brood bakken of schoenen maken. Zo bouwen zij aan hun eigen toekomst.

Waar: Höftekerk in Hardenberg

Aanvang: 19:30 uur (kerk open 19:00 uur)

Musici:

· Jongerenkoor Judah uit Rijssen o.l.v. Kees van den Boogaard

· Piano : Jorrit Woudt

· Orgel: Harry Hamer

· Dwarsfluit: Johanneke Wilbrink

Opening en sluiting: Ds. J. van Rumpt

Spreker: Ds. Jean de Dieu uit Rwanda

Höftekerk in Hardenberg
Volwassenen
Kinderen t/m 12 jaar
Gezinskaart

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening geïncasseerd.