Kerstconcert Adonai 2019

Boskoop

elshadai2019

Een prachtig Advent- en Kerstconcert

Een Advent- en Kerstconcert met de titel ‘Hoop en Licht’.

Op dit concert zal o.a. de nieuwste cantate van Tom Fettke ‘God came near’ ten gehore worden gebracht. Deze cantate omvat een groot aantal bekende Kerstmelodieën die door de componist voorzien zijn van een prachtige bewerking. Daarnaast zijn er indringende gesproken teksten van de hand van Max Lucado. Deze combinatie maakt de cantate tot een ‘feest van herkenning’, terwijl de teksten van Max Lucado het wonder van Kerst – het wonder dat God zo dicht bij ons kwam, en een mens werd zoals wij- op een verrassende wijze onder woorden brengen.

Kaarten kosten €10,00

Bestel uw tickets en mis dit prachtige concert niet!

Boskoop

Het totaalbedrag van de tickets wordt pas na de concertdatum van uw rekening ge´ncasseerd.