Zomertour H&H: Romantic Melodies

Augustus 2019

In de maand augustus kunt u naast hopelijk van mooi weer ook genieten van mooie muziek. H & H organiseren een zomertour waarbij zij u gaan verrassen met prachtige instrumentale muziek. U kunt dan luisteren naar Piano, orgel, synthesizer, Melodica en accordeon. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van nummers als: Nella fantasia, Time to say goodbye, it’s a dream, I believe en veel meer.

Er is ook een pauze waarbij u een drankje en een hapje kunt gebruiken. De kosten hiervan zijn al inbegrepen in de ticketprijs.

De avonden beginnen om 20:00 uur en de kerk is open om 19:30.

Prijs:

Volwassenen: online via korenindekerk.nl : € 10,00 (aan de deur: € 12.50)

Kinderen tot 12 jaar: online via korenindekerk.nl: € 5,00 (aan de deur € 7,50)

Data:

9 Augustus Gereformeerde kerk Putten