Urker zangers gratis in uw kerk?

Jubileumtour Urker Zangers

Een werkelijk unieke kans! De Urkers Zangers bestaan dit jaar 50 jaar. Koren in de kerk mag u een aantal concerten aanbieden. Wilt u dat de Urker Zangers bij u in de gemeente komen zingen? Nu kan het. Tenminste als u er snel bij bent, want er zijn maar een beperkt aantal data beschikbaar.

Hoe ziet de invulling van de avond eruit?

Tijdens uw gemeenteavond komen de Urker Zangers zingen. Uiteraard kunt u in overleg met hen de concrete invulling van de avond afstemmen. De Urker Zangers zingen een gemengd repertoire van geestelijke liederen.

Voor een beperkt aantal gemeenten bieden wij dit concert gratis aan!

Hoe werkt het

Het werkt heel eenvoudig. Uw gemeente organiseert een muziekavond en stelt de kerk ter beschikking. Wij betalen de kosten voor de Urker Zangers inclusief organist. Tijdens de avond is er een collecte voor Kerk in Actie en zal een medewerker een korte toelichting geven bij een actueel hulpproject waar de collecte voor is.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jacco van Delden via info@korenindekerk.nl

Er zijn echter slechts een beperkt aantal data beschikbaar. Wij hanteren het principe; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Reserveren moet voor 30 juni 2018. Uitvoering van de muziekavond zal plaatsvinden ergens tussen DV September 2018 en eind maart 2019. De beschikbare data waaruit u kunt kiezen staan op deze pagina vermeld. Wel zullen wij altijd wel eerst met de Urker Zangers overleggen of de datum nog steeds beschikbaar is op het moment dat u reageert. Ook hier geldt…wie het eerst komt….

Ga naar https://www.korenindekerk.nl/vraag-uw-eigen-event-aan/de-urker-zangers-in-uw-kerk voor meer informatie.