Uitzien naar Christus Stolwijk

8 december 2018

Ongeveer 2000 jaar geleden leefde men vanuit de overtuiging dat de Zaligmaker elk moment kon komen. Die verwachting gaf hoop en moed om de moeilijkheden van die tijd een plek te geven. Tijdens de concertserie “uitzien naar Christus” wordt met muziek en gesproken woord vorm gegeven aan dat uitzien in een tijd waar de komst van Christus hoop en moed geeft. De avond begint met het uiten van behoefte aan hulp, gaat over naar het onvergetelijke moment van Zijn komst en eindigt in een hoopvol uitzien naar de wederkomst van de Zaligmaker.

Deze concertserie is mede uniek omdat de serie uit drie avonden bestaat met een identieke opbouw van het concert maar met verschillende invullingen door koren per avond. Over het programma is goed nagedacht en de afwisseling van Bijbelteksten en muziek verbind woord en muziek aan elkaar.

In Stolwijk zingen Christelijk Mannenkoor Con Forza uit Woerden, Christelijk gemengd koor met Hart en Stem uit Berkenwoude. Muzikale gast is Carina Bossenbroek met panfluit

Dankzij sponsors is de entree gratis. Er zal een collecte worden gehouden voor het werk van Kerk in Actie.

Weet u meer dan welkom!

Als u via koren in de kerk reserveert bent u verzekerd van een plek in de voorste helft van de banken in de kerk.

Dorpskerk Stolwijk

Uitzien naar Christus