Tour: Lente, Licht, Leven in Noordwijk

21 maart 2019

Lente tour : “Lente, licht en leven”

Een prachtige en ook wel verrassende serie concerten mogen wij u aanbieden als Koren in de Kerk.

Drie concerten in maart waar per concert maar liefst drie koren zingen. Met zorg geselecteerde muziek en een thema dat spreekt tot de verbeelding. Wat wij vooral mooi vinden is dat de volledige opbrengst van deze concerten bestemd is voor één van de projecten van Kerk in Actie.

Bij elk van de drie concerten zingen Young Ladies Choir Hadassah en een speciaal voor deze tour Groot samengesteld gemengd koor onder leiding van Ria van den Noort. Ze worden begeleid door Mark Brandwijk (piano / orgel) en Jantine Kalkman (trompet).

Daarnaast zingt bij elk van de drie concerten een gastkoor.

De concerten worden gehouden op:

- DV 21 maart in de Jeroenskerk in Noordwijk

- DV 23 maart in de dorpskerk van Bodegraven

- DV 27 maart in de oude kerk van Ede

Op deze pagina kunt u reserveren voor het concert dat wordt gegeven op DV 21 maart in de Jeroenskerk in Noordwijk waar mannen ensemble Espressione onder leiding van Arjan Wouters op zal treden als gastkoor. Voor de andere twee data kunt u elders op onze website reserveren.

Tijdens dit concert in Noordwijk zal Ds. J. van Rumpt uit Barneveld openen en sluiten en een kort Apel woord geven en zal er een collecte gehouden worden voor Kerk in Actie.

Kaarten:

· Volwassenen : € 7,50 (aan de kerk € 10,00)

· Gezinskaart: € 18,00 (aan de kerk € 20,00)

Als u via deze website reserveert zullen de kosten pas NA het concert van uw rekening worden geïncasseerd.

Hartelijk welkom!

Jeroenskerk in Noordwijk

Locatie: Jeroenskerk in Noordwijk , Van Limburg Stirumstraat 24, 2201 JH Noordwijk