The Passion of Christmas

Vrijdag 14 december 2018

THE PASSION of Christmas

Op 14 december 2018 organiseert Vincent van Dam in samenwerking met meerdere koren een groots kerstconcert. Oude tijden herleven in de Grote of Sint Laurenskerk te Rotterdam. Jaren stond Vincen van Dam als dirigent hier kerstconcerten te dirigeren. Inmiddels is hij dit jaar 25 jaar actief als musicus. Een dankbaar feit en daarom een feest waard. Een kerstfeest!

THE PASSION of Christmas is de titel van dit kerstconcert. Een concert met passie. Een passie die voortkomt uit de dankbaarheid voor de geboorte van Jezus Christus als Zaligmaker. Deze passie komt tot uiting in de muziek van deze avond. U kunt een meeslepend programma verwachten met verrassende muziekkeuzes.

Medewerkers:

· Gemengde koren o.l.v. Vincent van Dam; Chr. Sliedrechts Mannenkoor "Ichthus" o.l.v. Martin Zonnenberg.

· Rineke de Wit, sopraan;

· Jacob Schenk, tenor

· Martin Mans, hoofdorgel

· Kees Alers, fluit

· Diana Abspoel, hobo

· Jaap Klootwijk en Djuri den Tuinder, slagwerk

· Jantine Kalkman en Wilhelm Groenendijk, trompet

· Wouter Jansen en Sep Otten, hoorn

· Suzanne Baai en Jurgen van Oostenbrugge, trombone

· aangevuld met een strijkensemble

Verschillende rangen

Er zijn diverse mogelijkheden om kaarten te bestellen. In de kerk zijn drie rangen (A, B, C) Bij rang A zit u voor het orkest/koor in het middenschip. Bij rang B zit u in het koorgedeelte en bij rang C zit u in de zijbeuk van de kerk. Wij streven ernaar om voor iedereen een goede plek te hebben, met goed zicht. Alleen rang A is een gereserveerde plaats op naam!! Voor rang B en C ontvangt u van korenindekerk.nl een bevestiging per email die u bij de ingang van de kerk moet laten zien als uw toegangsbewijs.

Dankbaarheid uiten

Tijdens dit concert wil Vincent van Dam zijn dankbaarheid uiten door u aan te sporen om één van de goede doelen van Kerk in Actie te ondersteunen. Als u tijdens de avond voor minimaal 3 euro per maand donateur wordt (wat u na 1 jaar kunt opzeggen) ontvangt u van Vincent van Dam de CD van het concert van deze avond én u mag nog een cd uitzoeken bij de CD tafel.

Tijdens het concert zal er een kort Apelwoord gesproken worden door een medewerker van Kerk in Actie en een collecte gehouden worden ter ondersteuning van hun werk.

Graag tot 14 december om 20.00 uur in de Grote- of Sint Laurenskerk!

Er is een pauze met gratis koffie en thee.

VIP arrangement

Als u voor het concert buiten de deur wilt gaan eten hebben wij nog een mooie optie voor u beschikbaar. Het VIP arrangement. Dit bestaat uit:

1. Gratis parkeren bij van der Valk Ridderkerk

2. Life Coocking diner (inclusief drank!)

3. Gratis transfer per bus naar de kerk en weer terug

4. Gereserveerde stoelen in rang A op naam zodat u pas op het laatste moment hoeft te gaan zitten.

Dit alles voor slechts € 59,50 per persoon.

Meer informatie over het life Coocking diner kunt u vinden op: https://www.hotelridderkerk.nl/eten--drinken/live-cooking/live-cooking-diner

Grote of Sint Laurenskerk

The Passion of Christmas in Rotterdam