Schitterend najaarsconcert Joriskerk Amersfoort met koren van Martin Mans en Ria van den Noort

23 november 2018

Uniek najaarsconcert in de prachtige Sint Joriskerk in Amersfoort

Op DV 23 november zal opnieuw het jaarlijkse grootkoren najaarconcert plaatsvinden in de werkelijk schitterende Sint Joriskerk in Amersfoort.

Onder leiding van Martin Mans zingt mannenkoor Noord West Veluwe samen met Young Ladies Choir Hadassah onder leiding van Ria van den Noort. Daarnaast doen ook dit jaar weer vele fantastische solisten mee. Marjolein de Wit (fluit), Martin Zonneberg (orgel), Mark Brandwijk (vleugel), Jaap Klootwijk (slagwerk), Jantine Kalkman (trompet) en zal Lucas Kramer een aantal solonummers zingen. Natuurlijk is er ook ruimte voor samenzang.

Tijdens de avond zal een collecte gehouden worden voor één van de doelen van Kerk in Actie en zal daarop een korte toelichting gegeven worden.

Al met al beloofd dit weer een zeer bijzonder muzikale avond te worden.

Allen heel hartelijk welkom. Kaarten kunt u nu alvast reserveren via korenindekerk.nl Betalen doet u pas na afloop van het concert via een eenmalige automatische incasso.

Hartelijke welkom!

Joriskerk Amersfoort