Ria van den Noort gratis in uw kerk?

Prachtige koorzang onder leiding van Ria van den Noort

Wellicht heeft u ze wel eens horen zingen. De prachtige damesstemmen van één van de jonge vrouwenkoren van Ria van den Noort. Koren in de Kerk biedt u nu de mogelijkheid om hen bij u in de gemeente te laten zingen. En ook nog eens gratis!

Hoe ziet de invulling van de avond eruit?

Tijdens de avond zingt het koor van Ria van den Noort prachtige bewerkingen van psalmen en geestelijke liederen. Daarnaast is er ruimte voor een pianosolo, orgelsolo en samenzang. Het beloofd een indrukwekkende avond te worden.

Voor een beperkt aantal gemeenten bieden wij dit concert gratis aan!

Hoe werkt het

Het werkt heel eenvoudig. Uw gemeente organiseert een muziekavond en stelt de kerk ter beschikking. Wij betalen de kosten voor Ria van den Noort, haar koor en de organist en pianist. Tijdens de avond is er een collecte voor Kerk in Actie en zal een medewerker een korte toelichting geven bij een actueel hulpproject waar de collecte voor is.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jacco van Delden via info@korenindekerk.nl

Er zijn echter slechts een beperkt aantal data beschikbaar. Wij hanteren het principe; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Reserveren moet voor 30 juni 2018. Uitvoering van de muziekavond zal plaatsvinden ergens tussen DV September 2018 en eind maart 2019. De beschikbare data waaruit u kunt kiezen staan op deze pagina vermeld. Wel zullen wij altijd wel eerst met Ria van den Noort overleggen of de datum nog steeds beschikbaar is op het moment dat u reageert. Ook hier geldt…wie het eerst komt….