Promising Voices kerst 2020 (middag)

19-12-2020

Dit jaar organiseert Interkerkelijk koor Promising Voices voor de vijfentwintigste keer de Volkskerstzang in de Dorpskerk te Bodegraven. De zang wordt begeleid door vele muzikanten, onder leiding van dirigent Leon van Veen. Het repertoire is gevarieerd en veelzijdig, van klassiek tot uptempo, daarnaast is er ook traditionele samenzang.

Hartelijk welkom op 19 december. Het wordt zeer zeker de moeite waard! Bestel je kaarten nu via

Meer info over koor en Kerstzang: www.promisingvoices.nl

trans.gif