Presentatieconcert mannenensemble 'Espressione'

2 juni 2018

Presentatieconcert mannenensemble "Espressione"

Een avond vol muzikale variatie met medewerking van gepassioneerde professionele musici. Dat is een goede omschrijving voor deze avond. Met zorg geselecteerde muziekstukken die naast herkenning ook emoties op zullen roepen. Door de tekst, door de stemmen die de woorden zingen, door de instrumentale begeleiding.

Het nieuwe mannenensemble “Espressione” laat zich op deze avond in de sfeervolle oude kerk te Zwijndrecht begeleiden door onder andere pianovirtuoos Lennert Morée en de ervaren Sylvia Maessen op de contrabas. Jaap Klootwijk verhoogt de sfeer met zijn zeer uitgebreide collectie van percussie attributen. Rineke de Wit brengt tot slot de nodige variatie en aanvulling met haar prachtige zangstem, regelmatig gemengd met de krachtige stemmen van het mannenensemble.

U zult begrijpen dat voor het presentatieconcert door dirigent Arjan Wouters dan ook alles “uit de kast is getrokken” om van deze eerste indruk van het mannenensemble een onvergetelijke te maken.

Wij bevelen dan ook dit concert van harte bij u aan.

Reserveren kan op deze website zodat u verzekerd bent van een plek in de kerk. Betalen doet u ons pas na afloop van het concert, via automatische incasso.

Oude kerk, Zwijndrecht

Espressione