Paasoratorium: “De weg weer vrij”

13 april 2019

Paasoratorium: “De weg weer vrij”

DV Zaterdagmiddag 13 april in concertgebouw ‘De Doelen’

Het is al jaren een diepe wens van dirigent Peter Burger om rondom Pasen op muzikale wijze met koorleden en publiek de weg naar Pasen te herdenken. Inmiddels heeft hij dit met overweldigend succes al een aantal keer mogen doen. Ook dit jaar heeft hij weer veel tijd gestoken in de voorbereidingen van een bijzonder Paasconcert. Tijdens dit concert volgen we muzikaal de weg die de Heere Jezus ging in de laatste week van Zijn leven. We zingen over ‘de bovenzaal’, over de weg naar Golgotha, over het verdriet in de graftuin, maar ook over de intense vreugde als blijkt dat de weg voor zondaren weer is vrijgemaakt door het werk van de Zaligmaker.

Naast de 450 koorleden van Peter Burger zal ook mannen ensemble Cantare onder leiding van André van Vliet een muzikale bijdrage brengen.

Het geheel wordt muzikaal ondersteund door een orkest bestaande uit gerenommeerde musici met o.a. Jan Lenselink (piano), André van Vliet (orgel), Arjan en Edith Post (trompet), Elsemarieke den Hartogh (fluit), Diana Abspoel (hobo) en Laura van der Stoep samen met een groep strijkers.

Kaarten kosten € 26,00 per persoon (inclusief drankje en garderobe)

Door hier te klikken, wordt u doorgelinkt naar de reserveringspagina.