Paasconcert: Zie uw Koning - 18 april

18 april 2019

Op DV 18 April organiseert Willem Nijhof als onderdeel van zijn Paastour; “Zie uw Koning” een indrukwekkend concert in Hei en Boeicop. Deze avond zingt het Mannenensemble Maranatha o.l.v. Willem Nijhof samen met kinderkoor Talitha uit Hei en Boeicop o.l.v. Martha van Zessen een zorgvuldig samengesteld paas repertoire. Beide koren worden begeleid door Piet de Vries op het orgel

Tijdens het concert zullen Bijbelteksten en een kort Apel woord de muziek ondersteunen.

De opbrengst van de avond gaat naar één van de projecten van Kerk in Actie.

Reserveren is dankzij sponsoren gratis! Wel belonen we de mensen die vooraf online reserveren met de beste zichtplekken in de kerk!

Reserveren kan via www.korenindekerk.nl

Hervormde kerk Hei en Boeicop