Paasconcert; Zie uw Koning - 13 april

Op 13 April organiseert Willem Nijhof als onderdeel van zijn Paastour; “Zie uw Koning” een Passie en Paasconcert in Schoonhoven. Deze avond zingen het Christelijk Mannenkoor Con Forza o.l.v. Willem Nijhof samen met Jongerenkoor Cantica Nova uit Berkenwoude o.l.v. Joanneke de Jongh een zorgvuldig samengesteld paas repertoire. Beide koren worden begeleid door Wim de Penning op het orgel, Rens de Winter op de piano en Maria Knops op de harp.

Tijdens het concert zullen Bijbelteksten en een kort Apel woord de muziek ondersteunen.

De opbrengst van de avond gaat naar één van de projecten van Kerk in Actie.

Reserveren kan met korting op deze website. Het geld wat u moet betalen wordt pas na afloop van het concert van uw rekening geïncasseerd.

Volwassenen € 5,00 (aan de deur € 6,00)

Kinderen tot 15 jaar: gratis.

Grote of St.BartholomeŘskerk Schoonhoven

Paasconcert: Zie uw Koning

Locatie: Grote of St.BartholomeŘskerk Schoonhoven, Haven 84, 2871 CR Schoonhoven