Paasconcert 17 april: Zie uw Koning Ridderkerk

17 april 2019

Op 17 April organiseert Willem Nijhof als onderdeel van zijn Paastour; “Zie uw Koning” een indrukwekkend concert in Ridderkerk. Deze avond zingen het Slikkerveers Christelijk Mannenkoor o.l.v. Willem Nijhof samen met Ridderkerks kinder en tienerkoor Joy en Ladies Voices o.l.v. Jennifer van den Hoek een zorgvuldig samengesteld paas repertoire. Beide koren worden begeleid door Piet de Vries op het orgel en Dorine Lissenberg op de piano.

Tijdens het concert zullen Bijbelteksten en een kort Apel woord de muziek ondersteunen.

Toegang tot dit concert is gratis!

Singelkerk Ridderkerk

Zie uw Koning - Ridderkerk