Orgelconcerten in de Zomer met Martin Mans

zomer 2019

KAMPEN - Deze zomer, op maandag 15 juli en zaterdag 17 augustus 2019, geeft Martin Mans een orgelconcert in de Bovenkerk in Kampen. De organist komt regelmatig in de Overijsselse kerk en bespeelt het monumentale orgel met veel liefde. Martin is vooral bekend vanwege zijn improvisaties over uiteenlopende thema’s; van het geestelijk lied tot thema’s uit de opera, transcripties van orkestwerken en populaire songs. Kenmerkend voor zijn stijl zijn de speelse variaties op een thema met de aansluitende geniale registraties. Martin speelt improvisaties op verzoek. Bezoekers kunnen voor aanvang een verzoek indienen en bepalen hiermee mede het programma. Naast de improvisaties speelt hij populaire klassiekers zoals bijvoorbeeld de bekende Toccata en Fuga in d van Bach, de Koekoek en de Nagtegaal van Händel en de Toccata uit de 5e symfonie van Widor. Een orgelconcert van Martin Mans staat garant voor een avond vol variatie waarin de luisteraar zich goed kan vermaken.

Locatie : Bovenkerk, Koornmarkt 28, Kampen.

Aanvang : 20.00 uur

Reserveer uw tickets via www.martinmans.nl