Martin Mans met Groot Mannenkoor Noord Nederland

maart 2019

Martin Mans: Groot Mannenkoor Noord Nederland

Martin Mans gaat met dit project mannenkoor in Juni naar Canada voor een aantal bijzondere concerten. Maar eerst mogen wij in Nederland nog genieten van deze heerlijke avonden waarop Nederlandstalige geestelijke liederen, spirituals, klassieke en populaire muziek elkaar afwisselen.

Wilt u genieten van een avond mooie muziek waarnaar u kunt luisteren met een traan en een glimlach? Dan raden wij aan dat u deze concerten niet mist. Op DV 9 maart kunt u genieten in de Bovenkerk in Kampen en op DV 23 maart in de Jacobijnerkerk te Leeuwarden

Laat u verrassen en reserveer snel kaarten voor deze mooie avond.

Op 9 Maart bespeeld de virtuoze Mark Brandwijk het orgel en op 23 maart beklimt Bastiaan Stolk het orgel.

U reserveert op de website van Martin Mans door op deze tekst te klikken of op de knop “reserveer” op deze pagina te klikken.

€ 12,50 - Volwassenen

€ 11,00 - PCOB,KBO en ANBOC

€ 5,00 - Kinderen t/m 11 jaar

LET OP: Aan de deur kosten de kaarten € 15,00