Koorconcert Passie en Pasen

16 maart 2018

Op 16 maart geven Herv. Ger. Mannenkoor Eben-Haëzer uit Katwijk aan Zee en Chr. Ger. Gemengd koor Soli Deo Gloria uit Alphen aan de Rijn een Passie & pasen concert in de Marekerk te Leiden. Beide koren staan onder leiding van Hugo van der Meij.

Thema van het concert is 'de weg naar het kruis'. Tijdens het concert zal er aandacht gevraagd worden voor het werk van Kerk in Actie.

Overige medewerkenden zijn:

Spreker: Ds. J. Koppelaar

Orgel: Jan Rozendaal

Piano: Arjan Wouters

Solo: Frank Emens

Trompet: Pascal van de Velde

Het concert start om 19:45 uur en de deuren openen om 19:00 uur. Kaarten kosten 7 euro voor volwassenen als u online reservert en 10 euro aan de kerk. De toegang is gratis voor kinderen tot/met 12 jaar

Bestel hieronder snel uw kaarten voor dit prachtige concert!

Marekerk Leiden

Koorconcert Passie en Pasen