Kerstconcert Ijsseldijkkerk

14 december 2018

Sfeervol Kerstconcert in de IJsseldijkkerk te Krimpen aan de Ijssel

Op DV 14 december organiseren Young Ladies Choir Haddassah en Delta Mannenensemble in de sfeervolle IJsseldijkkerk hun jaarlijkse kerstconcert.

De koren zingen apart en ook gezamenlijk. Mark Brandwijk zal de koren op de piano begeleiden en Jan Roozendaal op het orgel.

Tijdens de avond wordt een apelwoord gehouden en een collecte voor één van de hulpprojecten van Kerk in Actie.

Al met al een avond die zeker het bezoeken waard is!

Hartelijke welkom!

Ijsseldijkkerk Krimpen aan den IJssel

Kerstconcert Ijsseldijkkerk

Locatie: Ijsseldijkkerk Krimpen aan den IJssel , IJsseldijk 232, 2922 BL Krimpen