Kerstconcert Groot Nederlands Jongerenkoor & Orpheus

Vrijdag 14 december 2018

Op DV 14 december organiseert stichting OneDay een bijzonder kerstconcert.

Bijzonder omdat de muziek weer met heel veel zorg is uitgekozen, bijzonder ook vanwege de centraal gelegen locatie en deze keer heel bijzonder omdat het koor weer samen kan zingen met a capella groep Orpheus uit de Oekraïne. Deze bevriende mannen komen rond de kerst een beperkt aantal kerstconcerten geven in Nederland. Ze vonden het erg fijn om weer eens met het Groot Nederlands Jongerenkoor te zingen omdat ze dit een aantal jaar geleden met veel plezier gedaan hadden in de prachtige kerk in Amersfoort.

Het beloofd weer een sfeervolle avond te worden met uiteraard ook gelegenheid tot samenzang.

Tijdens de avond zal Ds. J. van Rumpt een meditatie houden en is er een collecte voor het werk van Kerk in Actie.

Het is absoluut aan te raden om voor deze bijzondere avond vooraf te reageren. Dat kan via de site van koren in de kerk. U reserveert dan uw plekje voor deze avond, maar de kosten worden pas NA het concert geïncasseerd.

Grote Kerk Alblasserdam

Kerstconcert in Alblasserdam