Concert Urker zangers Oldebroek

8 februari 2020

Dit Urker mannenkoor werd opgericht met als doelstelling een gevarieerd repertoire hooggestemd te zingen; van geestelijke koralen tot zeemansliedjes, van negrospirituals tot klassieke koorwerken, van psalmen tot opera. Onder leiding van dirigent Jacob Schenk wordt wekelijks met veel enthousiasme en gedrevenheid aan deze muzikale doelstelling gewerkt! Ook deze website wil graag een gevarieerd aanbod aan informatie en kijk- en luisterplezier bieden, om zo ons zangplezier en enthousiasme met velen te delen.

8 februari treden zij op in Oldenbroek.

Kaarten via www.korenindekerk kosten € 2,50

Oldebroek,

Urker zangers in Oldebroek

Locatie: Oldebroek, , Kerkstraat 1, 8096BS.