Jong Dameskoor Shira zingt samen met de Urker Zangers

22 juni 2019

Op DV zaterdag 22 juni bent u hartelijk welkom in de prachtige Hervormde Kerk te Oude Tonge.

Daar zullen de Urker Zangers o.l.v. Jacob Schenk hun laatste concert in het kader van hun 50-jarig Jubileumtour geven. Zij doen dat samen met Jong dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman.

De opbrengst van het concert is bestemd voor één van de projecten van Kerk in Actie. Tijdens het concert zal een kort Apelwoord gesproken worden door Jacco van Delden.

De combinatie van de stoere mannenstemmen met de hoge stemmen van het jong dameskoor zal de avond muzikaal zeker interessant maken. U bent dan ook van harte welkom bij dit prachtige concert.

Het concert begint om 19:30 en de kerk gaat open om 19:00 uur.

Er zijn kaarten aan de deur te koop, maar online bestellen is goedkoper.

Kaartprijzen:

Volwassene: € 7,50 (aan de deur € 10,00)

Gezinskaart: € 18,00 (aan de deur € 20,00)

Adres van de kerk:

Hervormde Kerk