Hervormingsconcert Schoonhoven 2019

30 oktober 2019

Hervormingsconcert in de schitterende kerk van Schoonhoven!

Op woensdagavond 30 oktober bent u meer dan welkom voor de Hervormingsconcert  in de Bartholomeuskerk

Haven 84, 2871 CR te Schoonhoven. Aanvang 20:00 uur

Onder leiding van Ria van den Noort zingt Young Ladies Choir Hadassah deze avond samen met het Christelijk Jong Mannenkoor, Jubliate olv Lennert Knops

Uiteraard is er ruimte voor samenzang! De muzikale begeleiding zal o.a. gebeuren door Mark Brandwijk op piano, Lennert Knops op orgel en Marjolein de Wit op fluit

Tevens zal er een korte meditatie gegeven worden.

Al met al beloofd dit weer een zeer bijzonder muzikale avond te worden.

Allen heel hartelijk welkom. Kaarten kunt u nu alvast reserveren via korenindekerk.nl. De toegang is gratis en u kunt parkeren rondom de kerk Hartelijk welkom!

Schoonhoven

Hervormingsavond Schoonhoven 2019