Hervormingsavond Schoonhoven

31 oktober 2018

Hervormingsconcert in de schitterende kerk van Schoonhoven!

Op woensdagavond 31 oktober bent u meer dan welkom voor de reformatieherdenking in de Bartholomeuskerk te Schoonhoven.

Onder leiding van Ria van den Noort zingt Young Ladies Choir Hadassah deze avond samen met mannenkoor Selah o.l.v. Wilhelm Groenendijk en mannenensemble Maranatha o.l.v. Willem Nijhof.

Uiteraard is er ruimte voor samenzang! De muzikale begeleiding zal o.a. gebeuren door Mark Brandwijk op orgel/piano en Jantine Kalkman op de trompet.

Tijdens de avond zal een collecte gehouden worden voor één van de doelen van Kerk in Actie en zal een korte meditatie gegeven worden.

Al met al beloofd dit weer een zeer bijzonder muzikale avond te worden.

Allen heel hartelijk welkom. Kaarten kunt u nu alvast reserveren via korenindekerk.nl. De toegang is gratis, maar de mensen die online reserveren krijgen een gegarandeerde plaats in de banken recht tegenover het koor. (vol is vol)

Hartelijk welkom!

Bartholomeuskerk te Schoonhoven