Groot Mannenkoor Noord Nederland - Den Burg Texel

22 juni 2019

Martin Mans: Groot Mannenkoor Noord Nederland

Martin Mans gaat met dit project mannenkoor in Juni naar Canada voor een aantal bijzondere concerten. Als ze terug zijn mogen wij in Nederland ook nog meegenieten van een prachtige avond waarop Nederlandstalige geestelijke liederen, spirituals, klassieke en populaire muziek elkaar afwisselen.

Wilt u genieten van een avond mooie muziek waarnaar u kunt luisteren met een traan en een glimlach? Dan raden wij aan dat u dit concert niet mist. Op DV 22 juni kunt u genieten in De Burghtkerk op Texel.

Laat u verrassen en reserveer snel kaarten voor deze mooie avond.

€ 12,50 - Volwassenen

€ 11,00 - PCOB,KBO en ANBOC

€ 5,00 - Kinderen t/m 11 jaar

LET OP: Aan de deur kosten de kaarten € 15,00

Johannes de Doperkerk

Groot Mannenkoor Noord Nederland

Locatie: Johannes de Doperkerk , Molenstraat 36, Den Burg.