Daarom Pasen met Martin Mans

maart en april 2019

Daarom pasen concerten met Martin Mans en anderen!

Let op: er zijn twee soorten concerten! Kijk goed naar de data voor het concert dat het beste bij u past

Tijdens een achttal optredens verwoordt ‘The Martin Mans Formation’ tezamen met de Rotterdamse Vocalgroup VOICE of het Chr. Jongerenkoor Glory onder leiding van Mark Brandwijk het aansprekende thema ‘Daarom Pasen’.

Martin Mans en Mark Brandwijk begeleiden elkaars koren aan het orgel of aan de vleugel.

Jantine Kalkman speelt trompet en brengt bovendien een solo ten gehore terwijl Jacqueline Meijer de sopraanpartijen voor haar rekening neemt. Op de locaties waar Vocalgroup VOICE vertegenwoordigd is, laten de bassolist Jan Scheper de tenorsolist Gerco Blom van zich horen.

Op het programma staan arrangementen van lijdens- en paasliederen zoals: ‘’t Is middernacht, Eli, Eli, Lama Sabachthani, en De Kruisweg.’ Daarnaast passeren delen uit Bachs beroemde Mattheus Passion de revue. Hendrik van Veen, de bekende organist uit Urk, levert op drie locaties een bijdrage. De sfeer van het concert is zowel ingetogen als uitbundig waarvoor de passie- en paasarrangementen zich goed laten lenen.

Daarom Pasen met The Martin Mans Formation en Vocalgroup VOICE

• 5 data (5 april, 6 april, 10 april, 12 april en 13 april)

Daarom Pasen met The Martin Mans Formation en Chr. Jongerenkoor Glory o.l.v. Mark Brandwijk

• 3 data (20 maart, 3 april en 17 april)

Vooraf reserveren is zeker aanbevolen. Als u op de website van www.korenindekerk.nl of www.zingenindekerk.nl reserveert krijgt u korting.

Volwassenen : € 10,00 (aan de deur € 12,50)

Kinderen tot 12 jaar : € 4,00 (aan de deur € 5,00)

Wij heten u hartelijk welkom bij deze bijzondere concerten!

Er zijn (nog) geen te reserveren tickets.