Chr. Mannenkoor 'Soli Deo Gloria'

april-juni 2018

In 2018 zullen we met Soli Deo Gloria weer een prachtige concertserie door het land organiseren. Avonden voor jong en oud met prachtige liederen en samenzang.

Kerken kunnen een aanvraag indienen voor een muziekavond in hun kerk.

Over Soli Deo Gloria
In ons bestaan hebben wij al vele concerten en optredens mogen verzorgen. Gemiddeld geven wij 10 tot 15 concerten per jaar. Ook meerdere malen mochten we hierbij samenwerken voor uitzending op radio en TV. Diverse malen waren we te zien en te beluisteren bij “Nederland Zingt”. Het belangrijkste voor ons als Soli Deo Gloria is echter dat we onze naam waard mogen zijn: alleen God de eer! Want daar draait het toch uiteindelijk om: dat Gods rijke boodschap van Liefde en Genade gehoord mag worden in de liederen die we ten gehore brengen. (meer informatie op www.solideogloria.nl)

Bethlehemkerk Scharendijke

Chr. Mannenkoor 'Soli Deo Gloria' - Scharendijke