Presentatieconcert "Wonderbaar Licht" Myrthe de Wolff

1 juni 2018

Wonderbaar licht

Psalmen hebben door de eeuwen heen vele snaren geraakt. Ze hebben mensen bemoedigd, getroost, vermaand en moed gegeven. De psalmen zijn echter vooral door God gebruikt om mensen dichter naar Hem toe te trekken.

Vanuit het diepe verlangen om dat geestelijke voedsel dichtbij de mens van ‘nu’ te brengen heeft Myrthe de Wolff gemediteerd over de boodschap van een aantal psalmen. Haar bevindingen heeft ze met woorden vorm gegeven. Arjan Wouters heeft de woorden omringd met doorleefde muzieknoten.

Het geheel vormt een prachtig palet aan unieke muziekstukken die zeker het beluisteren waard zijn.

Tijdens de avond is er ook gelegenheid voor samenzang en zullen een aantal liederen worden toegelicht. Het is de bedoeling dat iedereen zich op deze avond welkom voelt!

De CD heet “Wonderbaar licht”. De teksten zijn gebaseerd op de psalmen en geschreven door Myrthe de Wolff. De muziekarrangementen zijn gecomponeerd door Arjan Wouters.

Tijdens dit bijzondere presentatieconcert, wat dankzij sponsoren slechts 5 euro per persoon kost, kunt u genieten van de volgende gepassioneerde musici die Myrthe deze avond zullen begeleiden:

Piano en orgel : Arjan Wouters

Fluit : Marjolein de Wit