Traditioneel Nieuwjaarsconcert Heusden

26 januari 2019

Feestelijk nieuwjaarsconcert Duo Virtuoso + gastmusici

Het traditioneel nieuwjaarsconcert is een jaarlijks muziekspektakel in de vestingstad Heusden. Duo Virtuoso en gastmusici brengen een afwisselend, spetterend en feestelijk programma van oude en nieuwe muziek rondom een uitdagend thema. In 2019 is het thema:

‘BRUILOFT’

De trouwdag is een heugelijke dag. Bij veel koppels staat die dag nog vers in het geheugen gegrift. Dat je met je geliefde ‘in het bootje’ stapt, vergeet je niet. Veel bruidsparen kiezen ervoor om deze dag te omlijsten met muziek. Van verstilde romances, tot vurige ballades. Van de wereldberoemde Wedding March tot verstilde pianomuziek als achtergrond van de receptie.

Al die muziek staat centraal tijdens het achtste Traditioneel Nieuwjaarsconcert van Duo Virtuoso in de Grote Kerk in Heusden op 26 januari 2019.

Het bruiloftsfeest wordt gevierd samen met deze gastmusici:

Elise Besemer, viool

Kalle de Bie, cello