Bijzonder bruiloftsconcert van Duo Virtuoso & Friends in Gouda

11 mei 2019

Bijzonder concert van Duo Virtuoso & Friends rondom het thema BRUILOFT in de sint-Jan te Gouda

Op DV Zaterdag 11 mei organiseren Duo Virtuoso & Speksnijder Bruid & Bruidegom een absoluut uniek concert in de schitterende Sint-Jan’s kerk te Gouda.

Tijdens dit benefietconcert voor één van de projecten van Kerk in Actie kunt u genieten van zeer geliefde bruiloftsmuziek die wereldwijd favoriet is.

Mark Brandwijk zal tijdens het concert regelmatig iets vertellen over de muziekstukken die gespeeld worden. Wat het concert zeer bijzonder maakt is het feit dat Speksnijder Bruid & Bruidegom gedurende het concert een grote diversiteit aan bruidsmode zal tonen. Zonder dat de bruidskleding omschreven zal worden tijdens het concert draagt deze echter absoluut bij aan een zeer bijzondere sfeer tijdens het concert.

Datum: DV 11 mei 2019

Waar: Sint-Jan te Gouda

Kosten: Volwassenen 10,00 (aan de deur 12,50) kinderen t/m 12 jaar: 2,50 (aan de deur 5,00) Gezinskaart 25,00 euro (aan de deur 32,50)

Sint Jan kerk Gouda